Ωτοβελονισμός και Ηλεκτροβελονισμός

Αδυνάτισμα με Ωτοβελονισμό. Η πιο διαδεδομένη θεραπεία του.

  1. Διαμορφώνει εκ νέου την αίσθηση της πείνας και του κορεσμού.
  2. Παρεμβαίνει στους ψυχολογικούς και ψυχοπαθολογικούς παράγοντες της διατροφικής συμπεριφοράς, όπως: 

                  Α. η ψυχική πείνα,

                  Β. το ψυχολογικά αποτέλεσμα του διαιτητικού περιορισμού (άγχος, κατάθλιψη, εκνευρισμός, επιθετικότητα)

                  Γ.  η λαχτάρα για συγκεκριμένες τροφές όπως γλυκά, ζυμαρικά, ψωμί

        3. Αυξάνει τον μεταβολισμό που είναι συνήθως χαμηλός σε άτομα που κάνουν συχνά δίαιτες αδυνατίσματοςΔιώξτε τα περιττά κιλά τώρα με ωτοβελονισμό, χωρίς να πεινάτε, εύκολα, φυσικά και υγιεινά! Ο ωτοβελονισμός αποτελεί ένα εκπληκτικό βοήθημα για όποιον επιθυμεί να χάσει περιττά κιλά αδυνατίζοντας εύκολα και αποτελεσματικά! Και αυτό με απόλυτο φυσικό τρόπο χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες!!


Μετά τη λήψη ιατρικού ιστορικού, ανιχνεύονται με ειδική συσκευή τα ειδικά σημεία στο αυτί που είναι υπεύθυνα για το αδυνάτισμα και στη συνέχεια, στα σημεία αυτα, τοποθετούνται ημιμόνιμες νανοβελόνες που παραμένουν στο αυτί περίπου 15 ημέρες.

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και ασφαλής.

Η μέθοδος αυτή συνεχούς διέγερσης των συγκεκριμένων σημείων με τις ημιμόνιμες νανοβελόνες, εκτός από το ότι είναι πολύ αποτελεσματική, είναι και πολύ άνετη για τον ασθενή, γιατί σε αντίθεση με τον κλασσικό βελονισμό, μειώνει κατά πολύ τον αριθμό των επισκέψεων (μία κάθε 15 ημέρες), με αποτέλεσμα την αντίστοιχη μείωση της ταλαιπωρίας και του κόστους. Η διαδικασία αυτή αποδεδειγμένα οδηγεί στην απώλεια βάρους εώς και 10 κιλά στις πρώτες 6 εβδομάδες


Τι επιτυγχάνει ο Ωτοβελονισμός στο Αδυνάτισμα;

  • Μειώνει την αίσθηση της πείνας
  • Αυξάνει την αίσθηση του κορεσμού
  • Μειώνει τη λαχτάρα για συγκεκριμένες τροφές, όπως γλυκά, ζυμαρικά, ψωμί
  • Αυξάνει την αποβολή τοξινών
  • Μειώνει την αίσθηση του άγχους, της κατάθλιψης, του εκνευρισμού, της επιθετικότητας και άλλες ψυχολογικές εντάσεις από την αλλαγή στην διατροφή
  • Αυξάνει την δράση και απόδοση του μεταβολισμούΛιποδιάλυση με τη μέθοδο Needle-Cavitation.Χρησιμοποιούνται λεπτότατες, αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης, οι οποίες τοποθετούνται για λίγη ώρα υποδόρια, στις περιοχές όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος. Οι βελόνες συνδέονται με ειδική συσκευή που διοχετεύει ρεύμα συγκεκριμένης συχνότητας ώστε να επιτευχθεί λιποδιάλυση και ισχυρή σύσφιξη.  Η τεχνική αυτή είναι ανώδυνη και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις τοπικής συσσώρευσης λίπους, χαλαρωσης και κυτταρίτιδας. Αποκαλείται και "αναίμακτη λιποαναρρόφηση". Ένα μέρος του διαλυμένου λίπους αποβάλλεται με τα ούρα ενώ το υπόλοιπο χρησιμοποιείται από τον οργανισμό. Ο εγκέφαλος παίρνει σήμα ότι υπάρχει τροφή στο σώμα και έτσι καταστέλλει την όρεξη και επιφέρει κορεσμό.